Zábava pro malé i velké

TYJÁTR s.r.o.

Zborovská 21, 301 00 Plzeň
tel. 607 44 81 44 v provozní hodiny
e-mail: info@tyjatr.eu

AKTUALITY K PROVOZU OD 31.5.2021

31.05.2021 06:25
Prosíme všechny návštěvníky, kteří vstupují a pobývají v prostoru TYJÁTRU, aby pečlivě hodnotili svůj zdravotní stav – odložte prosím svoji návštěvu na později, pokud se necítíte dobře, zejména pokud máte respirační obtíže, zvýšenou teplotu či jakékoliv jiné obtíže. Moc Vám děkujeme za ohleduplnost!
 
Návštěvník musí dle vládního nařízení splnit podmínku platného negativního PCR testu ne staršího než 7 dní, nebo antigenního testu ne staršího než 72 hod, nebo potvrzení o očkování (postačuje doba 3 týdny od podání první dávky), nebo potvrzení, že spadají do ochranné lhůty 180 dní od prodělání nemoci Covid-19) – nevztahuje se na děti mladší 6ti let. Nebudeme nikoho kontrolovat, věříme, že každý vše sám zváží.
 
TYJÁTR má obrovskou kapacitu, takže aktuální vládní omezení kapacity se provozu v praxi nedotknou. Navíc můžete vyzkoušet i venkovní část hřiště s vodními prvky a posezením, je již plně v provozu. Také už přijímáme rezervace na návštěvu školek, škol či jiných skupin.
 
Roušky ani respirátory nejsou nutné.
 
I kavárna již může být plně otevřena, takže přijďte ochutnat i dobrou kávu, zákusky či jiné dobroty. Již proto i přijímáme rezervace na narozeninové oslavy.
 
Hřiště pravidelně větráme a desinfikujeme (a to i účinným ozónovačem).
 
Věříme, že i přes aktuální omezení si návštěvu v TYJÁTRU užijete a my se na všechny moc těšíme.
 
TYJÁTR